Facebook

1.300,- €/mes.

sledovať ponuku

Prenájom 4 izbového bytu na Vlčkovej ulici v Starom Meste

Ponúkame na dlhodobý prenájom 4 izbový byt v Starom meste pod Slavínom, na Vlčkovej ulici, byt ma rozlohu 114 m2 + 12 m2 loggia s krásnym výhľadom na mesto, byt sa nachádza na 2 poschodí, prešiel kompletnou rekonštrukciou, je klimatizovaný.
Byt sa prenajíma v stave, ktorý zodpovedá priloženým fotografiám, t. j. zariadený a so spotrebičmi. Krb v aktuálnom technickom stave nemožno používať. Vnútorná jednotka klimatizácie je v obývačke, ktorá je širokým priechodom prepojená s pracovňou. V byte je vysokorýchlostný internet a TV od UPC. Prenajímateľ je pripravený doplniť zariadenie bytu podľa primeraných požiadaviek nájomcu alebo aj odzariadiť
Cena prenájmu:
Mesačné nájomné je 1 552 €. / z toho je nájom 1 300 € a z nákladov na služby a energie a UPC 252 €, pre 2 osoby).+ depozit vo výške 2 mesačného nájmu.
Domáce zviera je povolené ak nájomca zabezpečí, že nepoškodí zariadenie bytu a nebude obťažovať susedov. Prenajímateľ súhlasí, aby si nájomca na byt zaregistroval trvalé bydlisko, čo mu umožní parkovať v príslušnej časti Starého mesta za výhodných podmienok.
Dom je umiestnený v tichom a zelenom prostredí pod Slavínom, pričom sa nachádza v blízkosti historického jadra mesta. Napríklad Hlavné námestie je vzdialené 1,3 km pešo. V dome sú štyri obytné jednotky.
Dom je obkolesený neveľkou záhradou, čiastočne s parkovou úpravou. Parkovanie je možné na ulici pred domom.



Štát: Slovensko
Okres: Bratislava - Staré Mesto
Mesto: Bratislava - Staré Mesto
Ulica: Vlčkova

Druh: 4-izbový byt
Typ: prenájom

Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb4
Celková rozloha126 m²
Úžitková plocha114 m²
Stavpo rekonštrukcii
Balkón18 m²
Rozloha od 0m² do 126m²









Pre viac informácií kontaktujte


Ing. Judita Yaňez

Ing. Judita Yaňez

maklér hovorím po slovenskyЯ говорить русскийbeszélek magyarulHablo españolI speak english


Telefón: +421 905 720 657
E-mail: yanez@azreal.sk

všetky realitné ponuky makléra



0905 385 527
0905 700 989