Facebook

750,- €/mes.

sledovať ponuku

Prenájom 2 izb.mezonetového bytu na Medenej ul.

Prenájom priestranného mezonetového 2-izbového bytu v úplnom centre na Medenej ulici, výmera bytu 69 m2 ,nachádza sa na 6 a 7 poschodí zo 7 s výťahom, klimatizácia, parketové podlahy, bezpečnostné dvere, samostatné kúrenie, byt aj dom sú po kompletnej rekonštrukcii.
Dispozičné riešenie bytu: pozostáva zo vstupnej haly, samostatného WC a otvorenej dispozície kuchyne a obývačky na vstupnom podlaží. Na poschodí je spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a priestranná spálňa s prístupom na terasu s pekným výhľadom na Medenú ulicu.
Cena prenájmu: 750,-EUR/mesiac + energie cca 150 Eur.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený, kuchyňa je vybavená elektrospotrebičmi ako elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu a práčka. Súčasťou vybavenia bytu je klimatizácia, vonkajšie žalúzie, bezpečnostné dvere, elektronický vrátnika nezávislé plynové kúrenie.
Dobrá dopravná infraštruktúra a kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zastávka MHD. Výhodou je tiež blízkosť k historickému centru mesta s množstvom reštaurácií, kaviarní a historických pamiatok.


Štát: Slovensko
Okres: Bratislava - Staré Mesto
Mesto: Bratislava - Staré Mesto
Ulica: Medená

Druh: 2-izbový byt
Typ: prenájom

Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb2
Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Terasaáno









Pre viac informácií kontaktujte


Ing. Judita Yaňez

Ing. Judita Yaňez

maklér hovorím po slovenskyЯ говорить русскийbeszélek magyarulHablo españolI speak english


Telefón: +421 905 720 657
E-mail: yanez@azreal.sk

všetky realitné ponuky makléra



0905 385 527
0905 700 989