Facebook

890.000,- €

sledovať ponuku

Predaj rodinného domu v Rači s krásnou záhradou a výhľadom na mesto.

PREDAJ VELKORYSÉHO RODINNÉHO DOMU VHODNÉHO PRE VELKÚ RODINU , PRÍPADNE NA PODNIKANIE , PRIESTRANNY SUTEREN 140 M2, S VÝCHODOM DO ZÁHRADY A PRÍSTUPOM NA ULICU.
Ponúkame Vám na predaj krásny rodinný dom so siedmimi izbami a veľkorysou rozlohou, v Bratislave, v mestskej časti Rača. Tento dom ponúka úchvatný výhľad na mesto a je situovaný v príjemnom prostredí, v bezprostrednej blízkosti prírody a lesov, na úpätí Malých Karpát. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 842 m2 s krásnou záhradou s parkovou úpravou. Vek domu je cca 18 rokov, rozľahlá úžitková plocha 510 m2, ho robí ideálnym pre veľkú rodinu. Vďaka svetlým interiérom a skvelému usporiadaniu ponúka dom príjemnú atmosféru.
Prízemie pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou, vstupnej chodby, komory, kúpeľne s vaňou a WC, spálne/pracovne/ a priestranného šatníka. Kuchyňu s jedálňou je možné oddeliť posuvnými dverami. Terasa s výhľadom je prístupná priamo z obývacej izby aj z jedálne. V obývačke sa nachádza krb a kuchyňa je vybavená spotrebičmi, ako umývačka riadu, elektrická varná doska a elektrická rúra, chladnička s mrazničkou.
Na hornom poschodí sa nachádzajú 3 spálne s východom na terasu s krásnym výhľadom, priestranný šatník, kúpeľňa s vaňou a so sprchovacím kútom a WC.
Na medziposchodí je vstup do garáže a posilňovňa. V podkroví je jedna veľká miestnosť s nádherným výhľadom na mesto.
Vo veľkorysom suteréne rozlohou 140 m2 sa nachádza niekoľko miestností, nový výkonný kotol, WC, sprcha, miestnosť s predprípravou na saunu a východom do záhrady.
Pod terasou je sklad záhradného vybavenia.
Parkovanie je zabezpečené v garáži, ktorá je ovládaná diaľkovým ovládačom, a tiež aj na pozemku.
Veľká a upravená záhrada s jazierkom a rybkami poskytuje súkromie a je ideálnym miestom pre oddych, grilovanie alebo posedenie na terase.
Dom je napojený na inžinierske siete - elektrinu a mestskú vodu, plyn, a tiež má vlastnú studňu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom Buderus.
Pivnica je prístupná ako z domu, tak aj samostatným vchodom zo záhrady.
Tento rodinný dom sa nachádza v nádhernom prostredí, priamo susediacim s Malými Karpatmi. Lokalita poskytuje veľkú možnosť vyžitia v lesoch a turistických chodníkoch.
V blízkosti sa tiež nachádza všetká občianska vybavenosť, ako obchody, služby, školy. S dobrou dostupnosťou autom aj hromadnou dopravou, je toto miesto vhodnou voľbou pre Vašu rodinu.




Štát: Slovensko
Okres: Bratislava - Rača
Mesto: Bratislava - Rača

Vlastníctvo: osobné
Druh: Rodinný dom
Typ: predaj

Počet poschodí1
Počet izieb7
Celková rozloha510 m²
Rozloha pozemku842 m²
Úžitková plocha510 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Prístupová cestaasfaltová cesta









Pre viac informácií kontaktujte


Ing. Judita Yaňez

Ing. Judita Yaňez

maklér hovorím po slovenskyЯ говорить русскийbeszélek magyarulHablo españolI speak english


Telefón: +421 905 720 657
E-mail: yanez@azreal.sk

všetky realitné ponuky makléra



0905 385 527
0905 700 989